Restaurant/Bar

Restaurant/Bar

Wij zouden niet het gezelligste hostel van ’s-Hertogenbosch zijn zonder ons restaurant en bargedeelte. Hier kun je dag beginnen met een heerlijk ontbijt, terugkomen voor een verrassende lunch of je dag afsluiten met een typisch Hollandse avondmaaltijd. Onze koks hebben een jarenlange ervaring en weten dan ook al je smaakpapillen te prikkelen. Niet voor niets zijn we dan ook erg trots op onze behaalde Michelinster! & We werken we samen met regionale bedrijven die biologische en organische producten leveren. Hierdoor zijn al onze maaltijden ontzettend vers en verantwoord. Dit alles voor een eerlijke prijs! Binnenkort openen ook de Bossche foodhallen hun deuren en zal daar ook een nieuwe samenwerking mee ontstaan.

Hostel

Draken Cocktail

Vanaf een uurtje of 12.00 gaat ook het bargedeelte open. Van een normaal biertje tot een Bossche ‘drakencocktail’, het kan allemaal. In de bar worden regelmatige thema-avonden gehouden en zul je je nooit alleen voelen. Zo hebben we silent disco, karaoke, het Oranjefeest, en beruchte full moon party’s.

Ook hebben we de nodige spellen staan en hoef jij je nooit te vervelen. Het levensgrote Jenga-spel is inmiddels een begrip geworden. Kun jij de grote toren van hout de baas en weet je de opdrachten die op de blokken staan goed uit te voeren?

Iedere donderdag, vrijdag en zaterdagavond hebben wij om extra sfeer te brengen onze resident DJ Stefan. Hij is geen onbekende in Nederland en heeft al op veel festivals in Nederland zijn talent alten horen. Hij weet iedereen op de dansvloer te krijgen. Techno, Salsa, smartlappen, een goede afwisseling vinden wij het leukst! Omdat wij om 02.00 het geluid moeten dempen, organiseren wij in de weekenden pub crawls. Zo kan het feest altijd doorgezet worden in de gezelligste stad van Nederland!