Krasloten Actie Met Leuke Hostel Prijzen

Hostel de Draak bedenkt regelmatig nieuwe deals en acties om weer wat nieuw leven in onze hostel te blazen. De feestdagen komen eraan en dat betekent voor ons weer talloze leuke kerst aanbiedingen! Wanneer u een kamer bij ons boekt in de maand december, ongeacht of dit ook de datum is van het verblijf, ontvangt u van ons een speciaal kraslot. Bent u al klaar voor de feestdagen? Want met deze krasloten waant u zich direct in de kerstsferen! Voor onze vaste bezoekers klinkt deze actie wellicht bekend in de oren, want dit is namelijk ons jaarlijkse deal vol spectaculaire verrassingen.

Tijdens uw bezoek aan ons hostel zult u de aantal krasloten, op basis van de aantal personen in uw boeking, bij de receptie ontvangen. De krasloten bestaan uit 6 verschillende vakjes die open gekrast dienen te worden met bijvoorbeeld een munt. Onder de vakjes verschuilen verschillende soorten symbolen en elk symbool heeft zijn eigen functie. Krast u meer dan 3 dezelfde symbolen open, dan staat u een leuke prijs te wachten! Wat voor prijzen zullen er dit jaar gaan vallen bij Hostel de Draak? We bieden maar liefst 25 soorten prijzen aan, variërend van een gratis overnachting met ontbijt tot een heerlijke saunadag bij één van onze partners in Den Bosch. Daarnaast verloten wij ook nog diners op basis van 2 personen in de heerlijkste restaurants en gezellige tours door de binnenstad. Ook de kleinere prijzen zijn niet mis, zo kunt u bijvoorbeeld met meer dan 3 rozen symbolen een heerlijke fles champagne op uw kamer winnen!

Het blijft natuurlijk altijd de vraag of u daadwerkelijk iets gaat winnen, wat het spel natuurlijk ook erg spannend maakt. Heeft u niet het aantal benodigde symbolen bij elkaar weten te verzamelen? Wees dan vooral niet getreurd! Ook in dit geval zult u blij gemaakt worden met een kleine troostprijs: een Bossche Drakencocktail van het huis in onze gezellige bar! Kerst staat volledig in het teken van geven en waardering naar de medemens, met behulp van onze krasloten willen wij graag onze dankbaarheid uiten naar al onze bezoekers in deze speciale maand. Bent u niet in de gelegenheid om in deze maand gebruik te maken van onze heerlijke hostel kamers? Dan bent u natuurlijk ook van harte welkom in ons restaurant!

Wat kunt u nog meer verwachten van Hostel de Draak tijdens de feestdagen? In het restaurant zult u verrast worden met een speciaal kerstmenu, wat wij de hele maand december zullen doorvoeren. Ook kunt u zich inschrijven voor een leuke gourmetavond in combinatie met een kerstige live jazz band. De kamers van Hostel de Draak zullen in deze maand ook volledig gedecoreerd worden in gezellige kerstsferen, zodat u overal herinnert zult worden van deze prachtige dagen. De krasloten actie zal vanaf 1 december in gang worden gezet en aangereikt worden door onze receptioniste bij aankomst in onze hostel. Wij hopen u graag te zien in deze periode en wij zullen er alles aan doen om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken!