Gasten beoordeling

Gasten beoordeling

Ik had nooit verwacht dat ’s-Hertogenbosch (of Den Bosch) me zo zou verrassen! Wat een prachtige stad en wat een fantastisch hostel! Ik heb hier de gezelligste mensen ontmoet en ga er zeker nog een keer terugkomen. Een schoon hostel en vriendelijk personeel, daarnaast was de jacuzzi amazing! Thanks!
Peggy, Accountamanger bij De Telefoongids.nl (Doetichem)

Amsterdam staat op de eerste plek, maar Den Bosch op een welverdiende tweede plaatst! De draak liegt er niet om, echt een toffe plek! Ben er drie dagen langer gebleven dan gepland, maar ik wilde niet meer weg! Vooral de rubberbotenuitleen heeft me een paar hilarische herinnering opgeleverd.
Cederic, Klantenservicemedewerker bij Nuon (Leerdam)

Het beste hostel in Den Bosch! Vooral de jacuzzi liegt er niet om
Ahmed, Filiaalmanager bij Albert Heijn (Elst)

Ondanks dat ik geen fan ben van stamppot, heeft de kok me er toch een volledig op laten eten. Rucola stamppot, wie verzint het? Wel gruwelijk lekker. Komt het recept nog op de site?
Daphne, Studen bij Hogeschool Amsterdam 18 jaar (Vlissingen)

Nog nooit in zo’n prachtig hostel gezeten. Voor Nederlandse begrippen erg betaalbaar! Enige minpuntje was dat ik door de gezelligheid niet aan mijn minimale slaapbehoefte kon voldoen. Bedankt de Draak!
Michael CEO van nederlandsegokkasten.com

Toen ik in de Draak verbleef was ook de rubberbotenparade op de Zuid-Willemsvaart. Wat een dolle boel! Gelukkig mocht ik van de Draak ook een rubberboot lenen en na twee uur dobberen kwam ik op een geweldig strandfeestje uit. Den Bosch heeft meer te bieden dan je denkt! De Draak maakt deze beleving nog specialer en vooral de jacuzzi-avonden zal ik niet snel meer vergeten!
Martin Verbeek, Financieel controller bij Randstad uitzenbureau