Faciliteiten

Faciliteiten

Ons hostel heeft meerdere faciliteiten waar je optimaal gebruik van mag maken. Wij staan garant voor een goede kwaliteit. Zo bieden we gratis en supersnel internet en zijn er een aantal laptops en Ipads te leen. Op deze manier sta jij altijd in contant met je vrienden en familie en kun je direct je foto’s, video’s en reisverhalen veilig stellen. Veiligheid in de letterlijke zin vind je ook terug bij onze lockers. Deze zijn allemaal uitgerust met een stekker en USB-poort, waardoor jij altijd veilig je devices op kunt laden. Heb je geen pad-lock bij je? Geen probleem deze kan bij ons tegen een kleine vergoeding worden geleend. We bieden ook een laundry service waar jij al je stinkende wasgoed weer fris, droog en gestreken terugkrijgt. De belangrijkste hotspot in ons hostel is het overdekte verwarmde dakterras met uitzicht op de Bossche Broek. Op deze schitterende plek mag jij tot de late uurtjes in onze vernieuwde jacuzzi chillen, om daarna de stad in te gaan. Er zijn niet veel hostels in Nederland die je deze ervaring kunnen bieden!

Daarnaast kun je  ’s-Hertogenbosch ook op een unieke manier beleven, op de fiets! Na een korte fietstest mag jij deze een hele dag meenemen. Vergeet hem niet op slot te zetten en je hebt er de hele dag plezier van. Ben jij toch niet zo’n held op de fiets? Dan mag je ook een van onze bootjes lenen, om  relaxt te dobberen op Zuid-Willemsvaart.

Een andere belangrijke service die wij leveren is het restaurant en bargedeelte. Op de volgende pagina kun je daar meer over lezen.